Executive coaching

Executive coaching
Executive coaching

Je bent gedreven, moedig, nieuwsgierig. En een volhouder. Dat maakt je een leider. Maar waarom ben je succesvol, en wat komt er na succes? Met helder inzicht leer je jouw talenten effectief in te zetten. Zo bereik je de balans van optimaal werkplezier en aansluiting op je eigen kracht.

Haal het beste uit jezelf met Executive Coaching

Waarom Executive Coaching?
 

  • Wat rest er na een flinke verandering, in je persoonlijk en professioneel leven?
  • Hoe pas je positief denken toe in de zakelijke praktijk?
  • Hoe bereik je duurzame verandering? Hoe ontwikkel je een innovatieve bedrijfscultuur?
  • Hoe omschrijf je jouw visie beter, maak je helderder beloftes en breng je je acties beter in lijn met je waarden en overtuigingen?

Als katalysator van zowel je leven als dat van je organisatie heb je eerlijke, betrouwbare feedback én goede actie-ideeën nodig voor je eigen groei en ontwikkeling. Bij voorkeur met een scheutje relativerende humor. Astrid Spanjaardt Coaching helpt leiders om beter te begrijpen waarom ze goed zijn in wat ze doen.
Door de aanpak-zonder-franje ook bij uitstek geschikt bij tijdgebrek of hoge risico's, zoals een complexe fusie. Voor leidinggevenden met uitdagingen, zoals een nieuwe functie of toename van complexiteit. Als er een betere omgang met personeel nodig is. Of voor teams van leidinggevenden die hun effectiviteit willen vergroten.

Vind optimaal werkplezier met Astrid Spanjaardt Executive Coaching

Voordelen van Executive Coaching bij Astrid Spanjaardt Coaching:

  • Directe een-op-een-assistentie en aanpassing aan jouw tijdschema
  • Praktische aanpak zorgt voor snelle resultaten
  • Zeer ruime ervaring in hoger management

Werkwijze

Executive Coaching is altijd maatwerk. Jouw vraag is uniek, daarom ontwikkelen we een programma dat aansluit bij jouw ontwikkeling en behoefte. Binnen de context van jouw organisatie. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Meer weten? NEEM CONTACT OP

Vind je eigen kracht met Astrid Spanjaardt Executive Coaching