Functioneel applicatiebeheerder

Functioneel applicatiebeheerder
‘Tot mijn verbijstering kon Astrid in de eerste echte sessie doordringen tot één van de kernen van de problemen en er de angel uithalen.’

Ik heb coaching van Astrid ontvangen in een periode dat ik het niet meer op kon brengen positief t.o.v. mijn werk te staan en nauwelijks de scheiding aan kon brengen in wat mijn aandeel in de communicatie was en dat van de anderen.
Tot mijn verbijstering kon Astrid in de eerste echte sessie doordringen tot één van de kernen van de problemen en er de angel uithalen. Bij mij was dat: Wat is de pijn vanuit het verre verleden en wat speelt er nu en hoe verhouden die twee zich tot elkaar. Zij deed dit met een verpletterende nuchterheid en maximale empathie. Duidelijk en niet veroordelend.
In de gesprekken daarna wist ze steeds weer de juiste technieken en theorieën te verbinden met mijn problemen van dat moment inclusief het respect voor het verleden. Altijd duidelijk en nooit veroordelend. 
Dit stelde mij in staat naar mezelf te kijken en me bewust te maken van waar ik aan moet werken.
Dat is helemaal niet leuk, deze fase van "bewust onbekwaam" maar Astrid maakt dit draagbaar en luchtig waar mogelijk.
Ik ben oprecht dankbaar voor de handvatten die ik aangereikt heb gekregen en waar ik op terug kan vallen als ik weer in oude gewoonten verval maar de combinatie van empathie én theorie maakte dat ik er ook iets mee kan doen.
Daarom beveel ik Astrid aan als coach.