Manager Vastgoed en Facilitair

Manager Vastgoed en Facilitair
‘Astrid heeft dit traject professioneel maar met humor begeleid. Ik beveel haar zeker aan bij teams die ontwikkeling willen of vastlopen.’

Astrid heeft mij en mijn team begeleid bij Pieter van Foreest.

Haar aanpak is duidelijk, gestructureerd en met humor. Na het zorgvuldig luisteren naar de wensen en gerichte doortastende vragen heb ik een duidelijke offerte met stappenplan ontvangen. De stappen hebben we gefaseerd uitgevoerd.

De talenten analyses hebben de individuele drijfveren, talenten en competenties inzichtelijk gemaakt . We zijn hierna zelf aan de slag gegaan met de gesprekken hierover en mijn collega's hebben hun eigen ontwikkel richting bepaald aan de hand van hun specifieke ontwikkelbare competenties.

Ook is door de teamsessies de groepskracht duidelijk geworden, het team wist wie waarin goed was en waar ze energie van kregen. Door de talenten op een fysieke meetlat neer te leggen en met oefeningen hier mee aan de slag is er inzicht en duidelijkheid gekomen in ieders unieke kracht. Het heeft er echt voor gezorgd dat we elkaar meer zijn gaan opzoeken en projecten effectiever, efficiënter en leuker werden.

Astrid heeft dit traject professioneel maar met humor begeleid. Ik beveel haar zeker aan bij teams die ontwikkeling willen of vastlopen.