Astrid

Astrid
‘Ik vertel je wat ik zie’

Mijn stijl van coachen en jouw werkplezier

Mijn coachingsstijl wordt direct genoemd, en dat is een kwalificatie die ik koester. En in één adem wordt daar ook humor aan gekoppeld. Mijn levensmissie is dan ook om mensen met plezier naar hun werk te laten gaan. Het belang van plezier geldt voor mij niet alleen op het werk maar ook in het leven, en die houding draag ik graag over. Het betekent voor mij ook dat er geen goed of fout is: zelfs als je iets wilt veranderen heeft dat 'iets' je meestal ook veel goeds gebracht.

Doel van coaching

In de praktijk is het doel van coaching het vergroten van de persoonlijke effectiviteit. Ik ga graag terug naar de bron van het werkwoord 'to coach', waarmee ik me in een soort koetsiersrol plaats: het vervoeren van een waardevol persoon van waar hij is naar waar hij wil zijn.
Dus kom maar op.
Waar wil je heen?
Waar wil je zijn?

Hoe werkt dat, mijn zakelijke coaching?

Ik ga voor heldere communicatie, ik ben empathisch en eerlijk en ik besef dat leren moed vraagt. Breed geïnformeerd over managementzaken weet ik wat er speelt, politiek en economisch, binnen een organisatie en haar concurrentie-omgeving. Ik hou van stimuleren en motiveren, en het is heerlijk cliënten te laten ervaren dat je keuzes hebt in elk aspect van je leven. Kort gezegd voorzie ik mensen van kansen, kennis en gereedschappen - en dat alles bij voorkeur zonder poespas of tijdrovende trajecten. Gewoon omdat dat niet bij me past, en omdat ik juist zonder dat je het beste resultaat kan garanderen.

Maak een afspraak en laat het me weten.