Medewerker P&O

Medewerker P&O
‘Ik heb de coachingsgesprekken met Astrid als leerzaam, vertrouwd en ongedwongen ervaren. ‘

Ik heb de coachingsgesprekken met Astrid als leerzaam, vertrouwd en ongedwongen ervaren. Haar manier van benadering en de onderwerpen waarmee ik aan de slag wilde, hebben ervoor gezorgd dat ik een aantal obstakels die mijn ontwikkeling belemmerde heb aangepakt. Obstakels die mij helder waren, maar ook obstakels waar ik in eerste instantie niet aan dacht.
Astrid coachte op een transparantie en concrete manier de processen die ik doormaakte en gat handvatten om de obstakels aan te pakken en hanteerbaar te maken. Door de oefeningen die we hebben gedaan, hield ze me een spiegel voor, waardoor ik inzicht hebben gekregen in mijn reacties op situaties en mensen. Erg verhelderend kan ik zeggen!
Het coachingstraject heb me zeer geholpen in het krijgen van vertrouwen in mijn mogelijkheden en de weg vrijgemaakt om mezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk vlak, als op het gebied van werk en studie.
Tijdens de gesprekken heb ik me thuis gevoeld en vertrouwd gesprek met Astrid als gesprekspartner. Astrids nuchtere benadering, gaf mij het gevoel van gelijkwaardigheid. Haar relativeringsvermogen en humor droegen bij aan de ongedwongen sfeer. Ze staat met beide benen op de grond. Dat wat iemand remt, maakt ze (zonder gevoelens en ervaringen uit te vlakken) niet groter dan het is, maakt pakt ze wel aan waar nodig/gewenst.
Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik meer energie en vertrouwen in mijn eigen kunnen heb gekregen en dat was nou precies de bedoeling.