Talentenanalyse

Talentenanalyse
Talentenanalyse

Met de talentenanalyse van Astrid Spanjaardt excelleer jij in je talenten. De professionele TMA Talentenanalyse geeft jou dieper inzicht in jouw talenten en leert je het beste uit jezelf te halen. Zo behaal jij maximale resultaten en ben je gelukkig in je werk.

Talentenanalyse van Astrid Spanjaardt

Excelleer met je talenten

Met de TMA Talentenanalyse leer jij het beste in jezelf te gebruiken: dat geeft werkplezier en motivatie en werkt stukken beter dan focussen op wat ontbreekt. Je krijgt inzicht in welk werk bij jou past en in welke organisatiecultuur jouw talenten tot zijn recht komen. Daarom werkt Talentenanalyse ook heel goed binnen teamcoaching: zo combineer je ieders talenten op de beste manier.

TMA Talentenanalyse

De Talentenanalyse is een algemeen erkend instrument voor selectie, ontwikkeling en beoordeling. Je meet je sociale, beïnvloedende, leidinggevende en organisatietalenten, en je emotionele balans en motieven. Met de testresultaten solliciteer je gericht en succesvol, maak je vol vertrouwen een carrièreswitch of werk je toe naar een nieuw doel, aansluitend bij je talenten.

Met de TMA Talentenanalyse brengen we in één overzicht je talenten en drijfveren in kaart:

Excelleer met de talentenanalyse

Hoe werkt de Talentenanalyse?

In je eigen omgeving en tijd vul je online de vragenlijsten in, waarmee de eerste analyse gemaakt wordt. In een sessie van maximaal 2 uur helpt Astrid Spanjaardt je vervolgens aan heel concrete inzichten en adviezen. Daar kun je heel praktisch mee vooruit.

Assessment

De Talentenanalyse is een perfect instrument bij assessment-trajecten, zeker bij interne sollicitaties. Zo help je elke medewerker zonder afwijzing aan de beste plaats. Dat geeft werkplezier en motivatie!

Wil je meer weten voor jezelf of voor je bedrijf of heb je al besloten dat je de Talentenanalyse zelf wil doen: je bent van harte welkom voor een vrijblijvende afspraak.

Assessment van jouw talenten met de talentenanalyse