Business Coach in Den Haag

Business Coach in Den Haag
Business Coach in Den Haag

Bij Astrid Spanjaardt Coaching gebruiken we jouw sterke punten als springplank voor de business coaching. Of het nou over je carrière of je bedrijf gaat: het inzicht in je talenten helpt je bij de beste keuzes maken. Dat zorgt voor optimale motivatie en inspirerend herkennen van mogelijkheden in je hele loopbaan.

Ontwikkel jouw sterke punten met Business Coaching

Loopbaanbegeleiding of persoonlijke effectiviteit?

Bij de business coaching van Astrid Spanjaardt Coaching gebruiken we jouw kracht als springplank. Of het nou over je carrière of je bedrijf gaat: het inzicht in je talenten helpt je bij de beste keuzes maken. Dat zorgt voor optimale motivatie en inspirerend herkennen van mogelijkheden in je hele loopbaan.

Business coaching vanuit je talenten

  • Ben je werknemer, en wil je verder groeien of beter functioneren? Hoe ga jij 's ochtends naar je werk? Hoe plan jij je carrière? Waar liggen je talenten en valkuilen?
  • Of juist een ondernemer die een langetermijn-strategie wil ontwikkelen? Misschien wil je je talenten echt gaan gebruiken? Ook voor entrepreneurs en zelfstandig professionals die een succesvolle start of doorstart willen maken met hun bedrijf.

Voorbeelden van talenten en vaardigheden
Anderen schakelden ons in voor:

Communicatievaardigheden

Onderhandelingen, luisteren, hoe kijken anderen naar je, relaties opbouwen.

Omgaan met veranderingen

Vergroten flexibiliteit, omgaan met spanning en stress, carrièredoelen, crisismanagement.

Groei met Astrid Spanjaardt Business Coaching

Managementvaardigheden
 

Coachen en begeleiden medewerkers, omgaan met weerstand, teamontwikkeling.

Loopbaanbegeleiding en persoonlijke effectiviteit

Stimulans tot leren en groeien, omgaan met keuzes, balans werk en privé, zelfbeeld en zelfbewustzijn, jouw positie binnen de organisatie.

Wat is Business Coaching?

Bij de zakelijke coaching van Astrid Spanjaardt Coaching gaat het over simpele vragen: waar ben je, en waar wil je naar toe? Rechtstreeks, praktisch en doelgericht.
Om die basisvragen draait het intakegesprek. Minstens zo belangrijk daarbij is de persoonlijke klik: jouw vertrouwen in de samenwerking. Gaan we met elkaar verder, dan stellen we een overeenkomst op waarin onder andere jouw doelstellingen zijn geformuleerd en de manier waarop we aan de slag gaan. Zo houden we heldere afspraken.

Tijdens de vervolggesprekken werken we aan:

Probleemanalyse, waar nodig verder onderzoek.
Vaardigheden. Meestal met opdrachten voor de periodes tussen de gesprekken: praktische handvatten om mee te oefenen in de dagelijkse situaties.
Feedback en spiegelen.
Evaluatie.

Meer weten? NEEM CONTACT OP

Maak een ommeslag met Astrid Spanjaardt Business Coaching