Team Coaching in Den Haag

Team Coaching in Den Haag
Team Coaching in Den Haag

Met de team coaching van Astrid Spanjaardt Coaching ervaar je met praktische stappen en relativerende humor de kracht van echt teamwerk. Juist door inzicht in de eigen talenten én andermans sterke punten te zien: dat motiveert tot een verbindende kracht.

Team coaching in Den Haag werkt beter!

Samen vooruit komen

De beste groepsdynamiek geeft de vrijheid om positieve verandering te creëren en als team de beste resultaten te halen. Dit bereikt je met de team coaching van Astrid Spanjaardt. In een praktische serie stappen die je als team samen met Astrid maakt, leer je de onverwacht remmende grenzen te begrijpen. Je herkent de waarde van samenwerking, samenhang, creativiteit, respect, vertrouwen en compassie. Teamleden ervaren uit eerste hand hoe ze elkaar waarnemen, zodat ze de meest effectieve communicatie kunnen gebruiken. Met de team coaching merk je hoe jij een positief verschil kunt maken en samen vooruitkomt als een verbonden kracht.

Waarom werkt team coaching zo goed?

Vanuit de inventarisatie van wensen van zowel leidinggevende als team wordt de navolgende aanpak op maat gemaakt. Met de TMA Talentenanalyse krijgt elk teamlid inzicht in de eigen drijfveren en talenten, sterke en zwakke punten, de ideale werkomgeving en voorkeur voor management.

 

Astrid Spanjaardt voor team coaching in Den Haag

Vervolgens wordt een Teamanalyse gemaakt en organiseert Astrid Spanjaardt Coaching een Talentendag. Hier ervaart ieder op een speelse manier elkaars talenten en wordt inzichtelijk wat de valkuilen zijn in de samenwerking. In het vervolgmodel bouwen we samen aan vertrouwen, waardoor er ruimte komt voor constructieve communicatie en harmonie. Zo worden de stappen naar betrokkenheid en verantwoordelijkheid helder en logisch. Aan het eind heeft ieder het inzicht op elkaar te kunnen rekenen en waar de kracht als team zit.

Intake team coaching in Den Haag

In een intakegesprek maken we helder welke teamvraag er is. Bespreken we waar het team nu staat en waar het naar toe wil. Afhankelijk van de huidige situatie en de teamvraag ontvang je een offerte op maat.
Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Meer weten? NEEM CONTACT OP

 

 

Team coaching door Astrid Spanjaardt